Who am I?


 

Persoonlijk

Ik ben Elinne, online marketeer met een fomo voor trends. Antwerpse studente, die haar passie volgt op hogeschool Karel de Grote.

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben geboren in november 1997 en opgegroeid in een klein dorpje, Brecht. Verder ben ik enig kind, maar omringd door een kleine maar hechte familie.

Mijn interesses liggen voornamelijk bij fashion & beauty maar ook even goed bij sport en voeding. Zo vul ik mijn me-time graag in met gezond koken, wandelen met mijn hond, podcasts/vlogs beluisteren en kijken naar de laatste trends op Instagram. Naast me-time zit ik uiteraard graag bij mijn vrienden en familie. Gezelligheid op zen best!

Maar goed, laten we eerlijk zijn … Interesse in beauty, fashion, eten & sport zijn vrij algemeen, niet? Akkoord! Al bij al zijn deze interesses de basis van mijn inspiratie en tonen ook wie ik ben als persoon. Benieuwd naar meer? Ontdek het op Inspired by.

Werkgerelateerd

Als crossmedia studente is online marketing de basis van alles. Doorheen mijn schoolprojecten, expert classes en ervaringen bij studentenjobs heb ik mijn weg kunnen vinden in deze ruime sector.

Uit deze hobbelige maar leerrijke weg kwam ik uit op het volgende

  • Social media, trendwatching en marketing, zijn topics waar ik sterk in ben.
  • Wilskracht, transparantie en originaliteit zijn waarden waar ik voor sta.
  • SEO, webdesign, storytelling zijn topics waar ik in wil verbeteren

Mijn doel? Een eindresultaat verkrijgen waar wij beide iets aan hebben en enthousiast over zijn.

Bekijk Facts & numbers voor alle praktische zaken.

Ben jij diegene die mij voor een nieuwe uitdaging zal zetten? Ik kijk er alvast naar uit!

Who am I?


 

Persoonlijk

Ik ben Elinne, online marketeer met een fomo voor trends. Antwerpse studente, die haar passie volgt op hogeschool Karel de Grote.

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben geboren op november 1997 en opgegroeid in een klein dorpje, Brecht. Verder ben ik enig kind, maar omringd door een kleine maar hechte familie.

Mijn interesses liggen voornamelijk bij fashion & beauty maar ook even goed bij sport en voeding. Zo vul ik mijn me-time graag in met gezond koken, wandelen met mijn hond, podcasts/vlogs beluisteren en kijken naar de laatste trends op Instagram. Naast me-time zit ik uiteraard graag bij mijn vrienden en familie. Gezelligheid op zen best!

Maar goed, laten we eerlijk zijn… Interesse in beauty, fashion, eten & sport zijn vrij algemeen, niet? Akkoord! Al bij al zijn deze interesses de basis van mijn inspiratie en tonen ook wie ik ben als persoon. Benieuwd naar meer? Ontdek het op Inspired by.

Werkgerelateerd

Als crossmedia studente is online marketing de basis van alles. Doorheen mijn schoolprojecten, expert classes, en ervaringen bij studentenjobs heb ik mijn weg kunnen vinden in deze ruime sector.

Uit deze hobbelige maar leerrijke weg kwam ik uit op het volgende

  • Social media, trendwatching en marketing, zijn topics waar ik sterk in ben.
  • Wilskracht, transparantie en originaliteit zijn waarden waar ik voor sta.
  • SEO, webdesign, storytelling zijn topics waar ik in wil verbeteren

Mijn doel? Een eindresultaat verkrijgen waar wij beide iets aan hebben en enthousiast over zijn.

Bekijk Facts & numbers voor alle praktische zaken.

Ben jij diegene die mij voor een nieuwe uitdaging zal zetten? Ik kijk er alvast naar uit!